Hm, od ovih pokreta koje smo dosad radile, meni je definitivno shimmy najteži. Nekako kao da ni sama ne mogu odlučiti radim li ga iz koljena ili iz kukova- ako ga radim samo iz kukova, a koljena učvrstim na podu, ne mogu ga mrdnuti ni lijevo ni desno, da ne pričam kako ću jednog dana raditi onaj swirling shimmy

Primijetila sam da mi ide mnogo bolje kad sam jako dobro zagrijana, npr. nakon sat vremena, onda ga radim s puno više lakoće i djeluje iskontrolirano, a ne kao bezvezno bacakanje. Pričala nam je instruktorica da ne brinemo, jer nekome nešto ide lako, a netko se mora mučiti, ali njemu nešto drugo ide bolje... kako ona npr. nikad nije imala problema s tim pokretom, odmah ga je ukapirala, dok joj je maya (vertikalna osmica) bila dosta teška, a meni je obratno... mayu sam uspjela skoro iz prve, ali shimmy nikako. Zacrtala sam si da ću to dovesti do savršenstva jednom, baš zato što mi je sad tako težak

Svatko ima svoje prednosti, meni je flutter npr. potpuno prirodan, nisam ga nikad vježbala, samo pazim da podignem grudi dok ga radim, izgleda bolje i ljepše se vidi.
Od pokreta koje nismo radili na satu, ali sam ja pokušavala sama kod kuće, najteža mi je hagalla
![cry [smilie=cry.gif]](./images/smilies/cry.gif)
A tako je lijep pokret... Nisam uspjela naći na netu baš neki dobar instrukcijski video ili klip za hagalla korak, ako imate nešto, podijelite.
![love-smiley-024 [smilie=love-smiley-024.gif]](./images/smilies/love-smiley-024.gif)