Ne znam da li je zalosno, smjesno ili odvratno....
![smileymedusa [smilie=smileymedusa.gif]](./images/smilies/smileymedusa.gif)
Moderator: kristina

Macka Naopacka je napisao:Uuuuf. Recimo ovako: neke stvari se rade u spavacoj sobi ;) e, sad, iskreno, mislim da kad bih onako roknula na pod i drmala zadnjicom, bi mi lepsa polovina iskocila kroz prozor. Ali, sve ima svoju publiku. Na kraju krajeva, lepse i prakticnije je seksualnu energiju izraziti dobrim starim striptizom ;)
Ovo umetnost po mom misljenju nije. Niti je ples koji treba da se izvodi pred publikom.

![a17 [smilie=a17.gif]](./images/smilies/a17.gif)

Chocol@tt@ je napisao:jaooooooooo
pogledajte ovo
znaci umirem od smeha hahahahahah http://www.youtube.com/watch?v=SP_VUOY- ... re=related
hahahahahahahahahahaha
pa uh evo bas sad predjoh jos neke klipove ovog ne bih nazvala plesa ali nikako... i ja mogu reci uzas

Hvala bogu da je takvih plesačica malo te je manja opsnost od narušavanja ugled našeg plesa.
Aida je napisao:Keti Sharif nam je rekla da ovaj loši trbušni ples postoji otkad i normalni ples, plesao se po ilegalnim javnim kućama i sumnjivim klubovima. Onda nas je odvela u jedan takav klub da svojim očima vidimo kako to izgleda...i mogu reći da smo bile šokirana - plesačice plešu bez gaća i kad rade krug zdjelicom naguze se da se vidi....Hvala bogu da je takvih plesačica malo te je manja opsnost od narušavanja ugled našeg plesa.

Aida je napisao:Meni je samo žao što je zbog ovakvih plesačica koje su najvjerojatnije prostitutke mujra došla na tako loš glas. Ja sam našla nekoliko klipova na kojim plesačica pleše lijepo i elegantno a koristi nek nekoliko pokreta iz trbušnog i po meni ne izgleda vulgarno.
Ja ne vidim razloga da se ova tema makne. Mislite da ne postoji ovakav sličan trbušni ples?
E pa drage moje, itekako postoji. ! Keti Sharif nam je rekla da ovaj loši trbušni ples postoji otkad i normalni ples, plesao se po ilegalnim javnim kućama i sumnjivim klubovima. Onda nas je odvela u jedan takav klub da svojim očima vidimo kako to izgleda...i mogu reći da smo bile šokirana - plesačice plešu bez gaća i kad rade krug zdjelicom naguze se da se vidi....Hvala bogu da je takvih plesačica malo te je manja opsnost od narušavanja ugled našeg plesa.
![aa19 [smilie=aa19.gif]](./images/smilies/aa19.gif)

, indijskog i mujre stavljeni u stilove trbušnog plesa iako tu ne spadaju. Ova tema je dobra i nema potrebe da se izbriše samo zato što tu ne spada.
![aa19 [smilie=aa19.gif]](./images/smilies/aa19.gif)

na zalost..
Povratak na Stilovi orijentalnog plesa
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost