Evo da s vama podijelim jednu divnu vijest! Od jeseni otvaram zasebnu školu turskog stila pod imenom "Sultana" a nadam se da ću imati i plesnu skupinu koju će sačinjavati isključivo curke koje jako vole sve što je tursko, koje će se skupa sa mnom potruditi promovirati ovaj plesni stil, tursku glazbu, folklor i kulturu.
Ovo je nešto o čemu sanjam godinama, ali eto dosad nije bio pravi trenutak, prvo nisam imala dovoljno znanja u ovom stilu da bih mogla podučavati, jer turski stil nije staviti tursku muziku i plesati kako hoćeš, ima svoju tehniku, pokrete i kombinacije te drugačiji scenski nastup. Drugi razlog je što dosad nisam imala voditeljicu egipatskog stila koja bi nastavila moj rad s visokom kvalitetom i istim entuzijazmom, jer nemam vremena i snage za oboje ( a tu je još i

). sad će školu egiptaskog stila - napredni tečaj nastaviti jedan vrlo kvalitetna plesačica što me posebno veseli, a o tom kasnije
Moja škola će podučavati turski pop i orijental, te razne foklorne plesove koje sam učila nedavno u Istanbulu i koje ću , nadam se imati priliku učiti jer mi je namjera nastaviti učenje i usavršavanje u ovom stilu. Jest da ću imati 5,6 učenica ali nema veze, jako sam sretna!