amy_mccoy je napisao:A sad Ruby i Eoja u pozoriste u sariju, pa da vidis belaja
To ti pričam.
![aa19 [smilie=aa19.gif]](./images/smilies/aa19.gif)
Moderator: kristina
amy_mccoy je napisao:A sad Ruby i Eoja u pozoriste u sariju, pa da vidis belaja
![aa19 [smilie=aa19.gif]](./images/smilies/aa19.gif)

Samovila je napisao:Bilo mi je veoma drago kad sam cula koliko je pozitivan feedback bio na nase dve indijske koreografije na humanitarnom nastupu u Gauchosima. Kod nas je, uopste, indijski ples slabo zastupljen. Ima od koga da se nauci, ali valjda svi misle da nema dovoljno interesovanja. Naravno, stoji da ne moze ni svako da ga iznese. Ali ne moze svako ni truski, ni egipatski da iznese, pa ih ima mnogo vise.
Kad smo vec kod toga - u cetvrtak opet Ruby igra svoju solo indijsku koreografiju i mi nasu grupnu na modnoj reviji. Ako nekoga zanima - bice u kafeu Seks i grad na makiskoj strani Ade. Program pocinje u deset. (HVALA, Tijana!) Izgleda da ipak ima nade za indijski ples u Beogradu.
lep provod, devojke
...sve moguce se desava kad ja nisam u ![aa27 [smilie=aa27.gif]](./images/smilies/aa27.gif)

bgbelly je napisao:Samovila je napisao:Kad smo vec kod toga - u cetvrtak opet Ruby igra svoju solo indijsku koreografiju i mi nasu grupnu na modnoj reviji. Ako nekoga zanima - bice u kafeu Seks i grad na makiskoj strani Ade. Program pocinje u deset. (HVALA, Tijana!) Izgleda da ipak ima nade za indijski ples u Beogradu.
Pa to je veceraslep provod, devojke
...sve moguce se desava kad ja nisam u
BG-u......
Okacite slicice, please.
), a evo i fotkica.

![a17 [smilie=a17.gif]](./images/smilies/a17.gif)

![aa16 [smilie=aa16.gif]](./images/smilies/aa16.gif)

Flora je napisao:Naiđoh na tradicionalnu indijsku odeću za venčanje, pa mi pade na pamet, udavaćemo Ruby u nečemu ovako sličnom.![]()
![aa27 [smilie=aa27.gif]](./images/smilies/aa27.gif)

Vali je napisao:Ja mnogo volim ples Kalbelia (ili sapera). To je ples nomada iz Razastana (severo-zapadna Indija). Kakva energija !!!!
http://www.youtube.com/watch?v=s4N3hQ5z ... re=related
Vali

![aa73 [smilie=aa73.gif]](./images/smilies/aa73.gif)

hel je napisao:hej,kad se prica o kalbelia, bila je u valensiji colleena, koja je najbolja drugarica od tobias roberson i plesala je kalbelia koreografiju, ja sam se odusevila, evo njena web, ima skolu u indiji. http://www.colleenashakti.com, nice, nice, nice

![a17 [smilie=a17.gif]](./images/smilies/a17.gif)

Povratak na Stilovi orijentalnog plesa
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 1 gost