Floor obozavam! Naravno, mora se tacno znati sta se radi. Sto rece Aida, moze svako da se bacaka po podu, ali da to ne lici na ples
![aa27 [smilie=aa27.gif]](./images/smilies/aa27.gif)
. Modricu dobijem po koju, tu i tamo, ali retko. Eojina ideja sa steznicima za kolensa je odlicna. Zaista se jedva primecuju. Floor najcesce igram na osecaj (inace nisam neki ljubitelj koreografija) i nikako da sebe nateram da napravim jedno floor koreografiju
![aa36 [smilie=aa36.gif]](./images/smilies/aa36.gif)
. A bgbelly i Maja me, onako dobro vaspitano i fino, s vremena na vreme podsete kako bi bilo bas lepo da konacno smislim tu floor koreografiju.
Floordance ili floorwork je jedan od vidova plesa kroz koji najbolje izrazavam sebe. Zahteva trud, znanje, snagu i umece (kao, u ostalom, i drugi vidovi plesa). Prirodno mi je legao jer sam prilicno elasticna i imam jako mekane ruke. Eh, da - i upecatljiv pogled. To je Terpsihora prva primetila
![aa19 [smilie=aa19.gif]](./images/smilies/aa19.gif)
.
Posebno sam radosna sto je mojoj naprednoj grupi "legao" floor. Bila bih bas tuzna da nije...
Slavic Goddess who lived deep in the woods and was a great protector of animals. If anyone harmed any of her creatures, they could be lured into a magical circle and danced to death.