Šminka

Njega lica, sminka, kozmetika...

Moderatori: Samovila, Eoja, Ruby

Re: Šminka

Postod Tijana » 31 Jan 2010, 14:05

Bozanstvenoooooooooooooooooo!!! Svaka cast! Hvala na slicicama!!! [smilie=aa73.gif]
Slika
Korisnikov avatar
Tijana
Administrator
Administrator

Pridružio se: 06 Mar 2006, 02:23

Postod jelena 93 ns » 07 Mar 2010, 22:21

SVAKA CAST!!!!! [congrats.gif] sad moram i ja da naucim da se sminkam... nije da nisam znala ni pre, ali ovako...
Korisnikov avatar
jelena 93 ns
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 15 Jan 2010, 15:27

Postod jelena 93 ns » 08 Mar 2010, 19:11

Ja sam pokusala da se nasminkam kao na klipovima,ali uzaludno [placem.gif] ...ne valjaju mi senke...koje bi mi preporucili?u prahu,u kamenu,koja marka?
Korisnikov avatar
jelena 93 ns
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 15 Jan 2010, 15:27

Postod Ivana Habibi » 29 Jun 2010, 22:03

Cure, evo u potrazi sam za bronzerom, pa ako netko ima preporuku? Prosle godine je prijateljica imala jedan iz h&m-a, pa makar nisam neki fan njihove sminke, ovaj je bio odlican, ali ga kasnije nikad nisam tamo nasla... Obicno mi svi preporuce bronzer koji zapravo bude isto sto i rumenilo, neke zemljane boje i prejak da bi tonirao cijelo lice. Ovaj iz h&m-a je imao na sebi cetku i punjenje, bio je u prahu i pun sitnih sljokica, i zapravo je vise dao sjaj licu nego boju... Evo sad sam malo zakomplicirala, ali nadam se da netko zna nesto slicno [smilie=aa73.gif]
Ivana Habibi
korisnik
korisnik

Pridružio se: 31 Maj 2010, 09:36

Postod Terpsihora » 08 Avg 2010, 16:13

Pogledajte obavezno Inglot, ako niste do sad imale prilike :) Imaju fantasticnu sminku, izmedju ostalog i senke savrsenih boja i bozanstvene vestacke trepe :) Nalaze se na uglu Kralja Petra i Uzun Mirkove (u Beogradu)

http://inglotcosmetics.com/
"Stop talking, start dancing. Soon you will know what you need to know." -Anon
Korisnikov avatar
Terpsihora
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 26 Jun 2007, 15:18

Prethodni

Povratak na Lice