Parfemiiiii

Njega tijela, kozmeticki i prirodni preparati, tetovaze, piercing

Moderatori: Samovila, Eoja, Ruby

Re: Parfemiiiii

Postod Donna » 14 Mar 2008, 23:14

ja opcenito puno vise volim ove dublje i jace zimske parfeme, pa ljeti radije ne koristim nista [smilie=aa19.gif] eventualno bvlgarijev eau de rouge koji je od nekakvih cajeva i tako mi mirisi da bi ga najradije ispila :oops:
i da - cacharelov amor amor je mmmmmmmm... [smilie=aa29.gif]
Korisnikov avatar
Donna
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 23 Dec 2007, 16:06

Postod jaca » 14 Apr 2008, 20:51

U poslednje vreme koristim hugo boss-femme jedan od mojih omiljenih i lancome-hypnose , odlicni su [smilie=aa73.gif]
Korisnikov avatar
jaca
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 12 Nov 2007, 22:12

Postod Donna » 18 Jun 2008, 22:42

probala sam novi Kenzo: Indian Holli, ima lijepu orijentalnu bocicu i odlican je! bas me nekak podsjeca na indiju, tako da ga preporucam!
Korisnikov avatar
Donna
super korisnik
super korisnik

Postod Ruby » 18 Jun 2008, 23:57

Donna je napisao:probala sam novi Kenzo: Indian Holli, ima lijepu orijentalnu bocicu i odlican je! bas me nekak podsjeca na indiju, tako da ga preporucam!

Ohhhohoo, već naslućujem da će pola nas sledeće nedelje mirisati na ovaj parfem. [smilie=aa27.gif]

Moraću da ga onjušim prvom prilikom.
"To dance is to be out of yourself. Larger, more beautiful, more powerful. This is power, it is glory on earth and it is yours for the taking. " ~ Agnes De Mille
"Dance is the hidden language of the soul." ~ Martha Graham

SlikaSlika
Korisnikov avatar
Ruby
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 07 Feb 2007, 19:42

Postod Terpsihora » 19 Jun 2008, 11:04

Preduhitrila me je Donna, upravo sam i ja htela da preporucim Kenzo Indian Holi, jedan je od najlepsih parfema koje sam ikada imala. Uopste je Kenzo moj omiljeni parfem, koristim ih gotovo sve, zimi Oriental, u prolece i jesen onaj klasicni Flower, a leti Indian Holi i Amour.
"Stop talking, start dancing. Soon you will know what you need to know." -Anon
Korisnikov avatar
Terpsihora
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 26 Jun 2007, 15:18

Postod Donna » 19 Jun 2008, 11:07

cini se da ovdje sve imamo vrlo slican ukus sto se mirisa tice [smilie=aa27.gif]
Korisnikov avatar
Donna
super korisnik
super korisnik

Postod kalashadi » 21 Jul 2008, 09:24

Eh a sad i ja da se malo izjasnima heheheh Evo Gucci Rush 1 Slika [smilie=aa16.gif] Armani - Code uhSlika ova 2 parfema su mi loodilo zavisnik sam zivi od ta 2 parfema. provuce se tu i par drugih ali ko loodak se uvek vracam na njih aali da ima jos jedan paco rabbane - Black Xs Perfume joj ima jos ali ko ce da se seti....
Korisnikov avatar
kalashadi
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 17 Dec 2007, 10:13

Postod Samovila » 21 Jul 2008, 11:52

Stvarno je previse shashavo sto Terpsihora i ja cak koristimo i iste parfeme. nemas pojma Ok, skoro iste.

Moj glavni i omiljeni je Kenzo Flower:

Slika

A zimi koristim Kenzo Flower Le Parfum:

Slika

Volim ja i druge parfeme, ali samo Kenzo kad stavim osecam nalet pozitivne energije.

Svidjaju mi se jos i:

Nina Ricci, Premier Jour
Slika

Priscilla Presley, Indian Summer
Slika

Cavalli, Serpentine
Slika

Sigurno cu ih se jos setiti... kad mi proradi mozak. [smilie=aa44.gif]
Slavic Goddess who lived deep in the woods and was a great protector of animals. If anyone harmed any of her creatures, they could be lured into a magical circle and danced to death.
Korisnikov avatar
Samovila
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 04 Jan 2007, 14:32

Postod Samovila » 21 Jul 2008, 12:52

Sta kazete na ove divote?

Slika

Slika

Malo je lutrija kakv cete miris unutra dobiti, ali ja do sada nisam promasila. Dobila sam cetiri, pet takvih mirisnih ulja u prelepim bocicama iz Egipta - i sve su bili sjajni mirisi...
Slavic Goddess who lived deep in the woods and was a great protector of animals. If anyone harmed any of her creatures, they could be lured into a magical circle and danced to death.
Korisnikov avatar
Samovila
super korisnik
super korisnik

Postod Gogsy » 22 Feb 2009, 14:00

Ej,znam da sam jos kada si postavila ove parfemchice Samovila htela da ti odgovorim,pa sam sada "naletela" i setila se [smilie=aa19.gif]
Nije nikakva lutrija sta ces dobiti u njima. Najpre ti daju da pomirises testere,ti izaberes parfem(e) koje zelis i koje ti oni spakuju u obicne bocice i zatim u zavisnosti od toga koliko si ml parfema kupila imas pokloncice koje mozes da biras i to su uglavnom bocice ili u tom fazonu staklene napravice namenjene za isparavanje etericnog ulja. Posto sam ja uzela dosta parfema secam se da su bile opcije da uzmem 4-5 bocica ili nekoliko bocica i taj isparivac. Samo sto sam parfeme drzala u obicnim,a ove cuvam za ukras :-)
*Gorana*
Korisnikov avatar
Gogsy
super korisnik
super korisnik

Pridružio se: 21 Okt 2006, 18:47

Postod Samovila » 23 Feb 2009, 11:26

E, hvala ti Gogsy. Nisam znala da je takva procedura. Ja sam svoje parfeme vec dobila u ukrasnim bocicama - kao poklon. Sjajno je sto mozes da biras, a i sto mozes i isparivac da uzmes. Jos samo da otputujem. [smilie=aa27.gif]
Korisnikov avatar
Samovila
super korisnik
super korisnik

Postod sandrica » 28 Jun 2010, 15:46

Ochigledno je ova temica neshto zamrla :-(( ....
To dance is to be out of yourself and in yourself in the same time . Those whom you encompass need only to look... because they are inside of you when you dance.
Eva Cernik
Korisnikov avatar
sandrica
korisnik
korisnik

Pridružio se: 29 Jul 2009, 09:36

Postod sandrica » 19 Jul 2010, 09:24

sada trenutno omiljeni --- Givenchy Play For Her :D yes
To dance is to be out of yourself and in yourself in the same time . Those whom you encompass need only to look... because they are inside of you when you dance.
Eva Cernik
Korisnikov avatar
sandrica
korisnik
korisnik

Pridružio se: 29 Jul 2009, 09:36

Postod Tijana » 19 Jul 2010, 11:56

Slika
Slika
Korisnikov avatar
Tijana